Jegyzetlap

Bullet journal januárban is

2018. január 05. - Juhász Anita

img_20180103_091706_977_1.jpg

Új hónap, tehát új bullet journal poszt. Már egy teljesen új füzetbe kezdtem el, mert az előző betelt. Elsőre nagyon szimpatikus volt ez a füzet, főleg, mivel kemény borítós példányt választottam, de több helyen átüt az írás, amit én ki nem állhatok. Szóval próbálom minél hamarabb kitölteni, hogy újba kezdhessek bele. 

Mint mindig, most is egy fedőlappal indítok. Egy egyszerű téli tájat hoztam össze és színeztem ki, s bár egyáltalán nem lett szép, nekem mindig megjön tőle a télies hangulatom. Még január van, havat akarok!

20180103_101531.jpg

Még soha nem használtam havi tervezőt, de azt hiszem, eddig jobban bejön, mint vártam. A naptár teszi ki a két lap nagy részét, a maradék helyre pedig egy kis jegyzetfüzet került, ahová a havi teendőimet vezettem, illetve nem tudtam megállni, hogy néhány télies objektumot firkantsak le.

20180103_101548.jpg

A következő néhány lap a tőlem megszokott heti tervezőé, itt azonban több mindent változtattam. Először is két oldalra nem hat, hanem négy nap került, illetve a tervezők már nem csupán függőleges táblázatok, hanem már az órákat is felvezettem. Még szoknom kell, hogy nem csak úgy random beirkálom a teendőimet az adott oszlopba, de már most látom a hatását, hogy sokkal összeszedettebb vagyok általa. Az elválasztott mezőbe pedig az adott nappal kapcsolatos jegyzeteket írom.

20180103_101603.jpg

Ez egy táblázat, ami a hónapokkal kapcsolatos iránymutatót tartalmazza. A januárra például ennek a blognak az újradefiniálása került, áprilisra a nyelvvizsga, júniusra a szakzárással kapcsolatos dolgok, stb. Jól esik ránéznem erre az összesítésre.

20180103_101610.jpg

A következő két oldalra a készülő regényemmel kapcsolatos dolgok kerültek, amiről sajnos nem árulhatok el semmit sem :P

20180103_101618_1.jpg

Végül pedig nem maradhatott el a szokásos grafikon/diagram sem. A szokáskövetőm végül nem táblázatos formába került, hanem egy szép színes kördiagramos verziót készítettem neki. Igen, sokkal bonyolultabb volt az elkészítése, de ránéznem is sokkal jobb, ezáltal motiváltabb leszek. A legutolsó oldal pedig a bloggal kapcsolatos ötletek.

Mivel még nem tiszta előttem, milyen formátumban lesznek a bullet journalos videók, nem tudom, lesz-e februárban ezzel kapcsolatos poszt. Annyi biztos: február elsején jövök az első bullet journalos videóval!

Ha szeretnél bepillantani a bujómba használat közben is, kövess be Instramon!

Illetve: elindítottam egy zárkörű FB-csoportot. Tanuljunk együtt nevűt.! Ezt a csoportot azért hoztam létre, hogy segítsük és motiváljuk egymást a tanulásban. Itt nyugodtan lehet "nyavalyogni" a sok-sok tanulnivalóról, illetve annak nehézségéről. Lehet segítséget kérni egymástól, legyen szó matematikáról, bölcseletről vagy bármi egyébről. Ne féljetek kiadni magatokból a tanulás miatti stresszt és feszültséget sem. Remélem, minél többen csatlakoztok, mert szeretnék közelebb kerülni hozzátok és szeretném, ha kialakulna egy jó blogos közösség

Kövess itt is!

instagram.pngface_book.png

A bejegyzés trackback címe:

https://jegyzetlap.blog.hu/api/trackback/id/tr3213550857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.